Macaroane cu branza si menta

Printeaza

Macaroane cu branza si menta din: paste, telemea de vaca, zahar vanilat, oua, unt, smantana, sare, pesmet, frunze de menta.

Ingrediente:Macaroane_cu_branza_si_menta

  • 400 g paste
  • 200 g telemea de vaca
  • un plic zahar vanilat
  • 5 oua
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri smantana
  • un praf sare
  • 1-2 linguri pesmet alb
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele. După aceea, se iau de pe foc, se scot din apa în care au fiert şi se trec prin jet de apă rece 3 minute.

Se lasă apoi în sită să se scurgă bine. Separat, se rade brânza pe răzătoarea mică.

Pastele fierte se amestecă cu brânza rasă, cu ouăle, smântână, o parte din cantitatea de unt şi zahărul vanilat.

Se tapetează tava cu restul de unt si pesmet. Se toarnă compoziţia si se bagă la cuptor.

Macaroanele se servesc cu zahăr, nuci măcinate sau iaurt. Se ornează cu mentă.

Macaroane cu branza si menta

Macaroane_cu_branza_si_menta

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Varga beleş

Macaroane cu branza cheddar

Macaroane cu branza cheddar din: macaroane, unt, faina, sare, piper, lapte, branza cheddar, iaurt, pesmet, boia. Ingrediente:  400 g macaroane 2 linguri unt faina 2 linguri 1 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru 2 cani de lapte 1 1/2 căni brânză Cheddar maruntita 3/4 cana iaurt 2 linguri pesmet 1/8 linguriță de boia afumată   […]

 

Macaroane cu stafide si branza

Macaroane cu stafide si branza

Macaroane cu stafide si branza din: macaroane, branza, stafide, zahar, unt. Ingrediente: 250 g macaroane 500 g brânză dulce 100 g brânză sărată 2 ouă 4 linguri cu zahar stafide unt   Mod de preparare: Fierbeţi macaroanele 15 minute, acoperiţi vasul pentru 30 minute, le spălaţi cu apă rece, scurgeţi-le şi împărţiţi-le în două: o […]

 

Macaroane cu branza si vanilie

Macaroane cu branza si vanilie

Macaroane cu branza si vanilie din: macaroane, branza, zahar, sare, unt, vanilie. Ingrediente: 300 g macaroane 200 g brânză dulce 150 g brânză sărată 100 g zahăr sare 1 lingură cu unt vanilie   Mod de preparare: Fierbeţi macaroanele la foc iute 10 min în apă cu sare, acoperiţi vasul, stingeţi focul. Peste 15 minute […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.