Macaroane la cuptor din: macaroane, ciuperci albe, svaiter, usturoi, patrunjel, sos alb, parmezan, unt, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 500 g macaroane 250 g ciuperci albe, de cultură 150 g şvaiţer 1 căţel de usturoi mare pătrunjel verde sos alb 150 g parmezan ras unt ulei de măsline sare piper Mod […]
Macaroane cu branza si svaiter
PrinteazaMacaroane cu branza si svaiter din: macaroane, sare, svaiter, parmezan, ceapa, ulei, unt.
- 500 g macaroane
- sare
- 140 g şvaiţer
- 60 g parmezan
- 6 cepe
- 8 linguri de ulei
- 20 g unt
Mod de preparare:
Macaroanele se fierb al dente într-o cantitate generoasă de apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj. Cele două tipuri de brânză se rad şi se amestecă. Ceapa se cojeşte şi se taie inele.
Macaroanele şi şvaiferul se aşează în straturi alternative într-o formă termorezistentă. Stratul de sus trebuie să fie de brânză.
Preparatul se coace în cuptorul preincălzit la 180°C (cuptorul cu ventilaţie la 160°C) timp de circa 15 minute.
Ceapa se prăjeşte în uleiul încins. Se adaugă apoi untul şi se prăjesc inelele în continuare. La final, se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie şi se presară peste macaroane.
Macaroane cu branza si svaiter
Pofta buna!
poate iti place si:
Macaroane gratinate cu coada de vita
O reteta delicioasa de macaroane gratinate cu coadă de vită din: macaroane, coada de vita, vin rosu, ceapa, usturoi, verdeturi asortate, lapte, svaiter, smantana, sare, piper, faina, lapte si nucsoara. Ingrediente: 200 g macaroane lungi 1 kg coadă de vită, bucăţi 1 l vin roşu 1 ceapă 3 căţei de usturoi 1 legătură de verdeţuri […]
Pofta buna!