Macaroane cu branza si vanilie

Printeaza

Macaroane cu branza si vanilie din: macaroane, branza, zahar, sare, unt, vanilie.

Ingrediente:

  • 300 g macaroane
  • 200 g brânză dulce
  • 150 g brânză sărată
  • 100 g zahăr
  • sare
  • 1 lingură cu unt
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Macaroane cu branza si vanilie: Fierbeţi macaroanele la foc iute 10 min în apă cu sare, acoperiţi vasul, stingeţi focul.

Peste 15 minute spălaţi macaroanele cu apă rece, scurgeţi-le şi răsturnaţi-le într-o cratiţă unsă cu unt.

Ţineţi pe foc mic până se topeşte untul, adăugaţi brânza în amestec şi zahărul, serviţi cald, eventual aromatizat cu vanilie.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.