Macaroane cu carne de vită napolitane

Printeaza

Macaroane cu carne de vită napolitane

Ingrediente:

  • 500 g macaroane
  • 500 g carne de vacă
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 pahar vin
  • zahăr
  • 60 g parmezan sau caşcaval
  • 1 morcov
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Macaroane cu carne de vită napolitane: Carnea se înăbuşă cu ceapă tocată, morcovul tăiat, sare şi grăsime. Se pune apoi făina, apa, bulionul, vinul, sare, foaia de dafin şi puţin zahăr, piper.

Cînd carnea este făcută, se taie julien şi se amestecă sosul strecurat. Maca­roanele fierte se servesc separat foarte fierbinţi cu parmezanul ras şi unt topit.

Se poate prepara cu 250 g carne vită şi 250 carne porc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Budincă de Hrișcă Delicioasă

Budincă de Hrișcă Delicioasă din: hrisca, lapte, zahar, extract de vanilie, sare, scortisoara. Este o rețetă sănătoasă și satisfăcătoare, perfectă pentru micul dejun sau desert. Hrișca este un aliment bogat în proteine, fibre și nutrienți, iar această budincă îi pune în valoare gustul delicios. Puteți adapta nivelul de îndulcire după preferință și chiar adăuga fructe […]

Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian

Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian din: rosii in bulion, ulei de masline, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, zahar. Sosul de roșii cu oregano este unul dintre cele mai iubite și versatile sosuri pentru paste, având rădăcini adânci în bucătăria italiană. Această rețetă vă va ghida spre […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.