Macaroane cu cartofi

Printeaza

Macaroane cu cartofi din: macaroane, cartofi, ceapa, ulei, boia de ardei dulce, sare, piper.

Ingrediente:Macaroane cu cartofi

  • 250 g macaroane (fără ou)
  • 500 g cartofi
  • 2-3 cepe
  • ulei
  • 1 linguriţă boia de ardei dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii tăiaţi cuburi în apă cu sare şi când sunt gata ii scurgi de apă.

Ceapa o căleşti în ulei, iar când este gata adaugi boia de ardei şi amesteci pe foc.

Fierbi macaroanele şi le adaugi peste ceapă. Apoi pui cartofii.

Potriveşti de sare şi piper şi le serveşti calde.

 

Poftă bună!

 

 

Incoming search terms:

  • macaroane cu cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.