Macaroane cu ciuperci, sunca si sos de rosii
Printeaza<acaroane cu ciuperci, sunca si sos de rosii din: macaroane, ciuperci, sunca, sos de rosii, unt, cascaval, sare si piper.
Ingrediente:
- 250 g macaroane
- 150 g ciuperci proaspete
- 150 g şuncă
- 400 ml sos de roşii
- 100 g unt
- 100 g caşcaval
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Macaroane cu ciuperci, sunca si sos de rosii: Ciupercile se spală bine, se scurg, se taie în felii subţiri şi se călesc în unt fierbinte, adăugându-se imediat şunca tăiată mărunt şi sosul de roşii, piperându-se şi sărându-se, după gust.
Macaroanele se fierb în apă clocotită cu sare, se scurg şi se răcesc sub un jet de apă, lăsându-se să se scurgă bine.
Se pun într-un vas cu unt încălzit, călindu-se câteva minute.
In momentul servirii, se amestecă cu compoziţia de ciuperci, şuncă şi sos de roşii, peste care se presară caşcaval ras.
Poftă bună!