Macaroane cu ciuperci

Printeaza

Macaroane cu ciuperci

Ingrediente:

  • 400-500 g macaroane
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g ciuperci
  • 1 bucata praz
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • 4 linguri de cascaval ras

Mod de preparare:

Macaroane cu ciuperci: Se fierb pastele in apa sarata circa 12 minute, intre timp se curata usturoiul, se spala si se taie marunt.

Se curata ciupercile, se spala bine si se taie in feliute. Se curata prazul, se spala si se taie rondele fine.

Se spala ceapa, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie in care se vor cali ciupercile, prazul, usturoiul, ceapa timp de 5 minute, apoi se condimenteaza totul.

Apoi se toarna sucul de lamaie. Se lasa pastele la scurs, apoi se aranjeaza pe un platou.

Se pun deasupra legumele si se presara totul cu cascaval.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.