Macaroane cu branza si salvie
PrinteazaMacaroane cu branza si salvie din: rosii, arpagic, branza gorgonzola, macaroane, sare, piper, lapte, unt, salvie si ulei de masline.
- 100 g rosii mici
- 3 bulbi de arpagic
- 150 g branza gorgonzola
- 500 g macaroane
- sare
- piper
- 100 ml lapte
- 1 lingura unt
- 3 fire salvie
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se lasa sa se scruga. Se incinge cuptorul pana la 250C. Se curata arpagicul si se toaca marunt. Bucata de gorgonzola se taie bcuatele. Se caleste arpagicul in unt incins, pana se rumeneste.
Se adauga laptele, se incalzeste, apoi se topesc inauntru bucatelele de branza. Se amesteca si se presara piper. Se toarna sosuld e branza pentru macaroane, apoi se pun intr-o forma de sufleu. Se spala rosiile, se taie pe jumatate si se presara pe deasupra.
Se da totul la cuptor timp de 5 minute. Se spala firele de salvie, se scutura, se calesc in ulei si se presara pentru macaroane.
Macaroane cu branza si salvie
Pofta buna!
Imi plac macaroanele, dar fara salvie