Macaroane cu branza si salvie

Printeaza

Macaroane cu branza si salvie din: rosii, arpagic, branza gorgonzola, macaroane, sare, piper, lapte, unt, salvie si ulei de masline.

Ingrediente:Macaroane_cu_branza_si_salvie

  • 100 g rosii mici
  • 3 bulbi de arpagic
  • 150 g branza gorgonzola
  • 500 g macaroane
  • sare
  • piper
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 3 fire salvie
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se lasa sa se scruga. Se incinge cuptorul pana la 250C. Se curata arpagicul si se toaca marunt. Bucata de gorgonzola se taie bcuatele. Se caleste arpagicul in unt incins, pana se rumeneste.

Se adauga laptele, se incalzeste, apoi se topesc inauntru bucatelele de branza. Se amesteca si se presara piper. Se toarna sosuld e branza pentru macaroane, apoi se pun intr-o forma de sufleu. Se spala rosiile, se taie pe jumatate si se presara pe deasupra.

Se da totul la cuptor timp de 5 minute. Se spala firele de salvie, se scutura, se calesc in ulei si se presara pentru macaroane.

Macaroane cu branza si salvie

Macaroane_cu_branza_si_salvie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi plac macaroanele, dar fara salvie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.