Macaroane cu carne tocata de vita

Printeaza

Macaroane cu carne tocata de vita din: macaroane, carne tocata de vita, ulei de masline, usturoi, rosii, ceapa, ou, pasta de tomate, pesmet, unt, faina, lapte, parmezan, oua, sare, nucsoara.

Ingrediente:Macaroane cu carne tocata de vita

  • 400 g macaroane
  • 500 g carne tocata de vita
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 6 rosii
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 25 g pasta de tomate
  • 50 g pesmet

pentru sos:

  • 40 g unt
  • 40 g faina
  • 500 ml lapte
  • 100 g parmezan
  • 3 oua
  • sare
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Căleşti carnea cu ceapa şi usturoiul tocate, pui roşiile tăiate, pasta de tomate şi sare. După 15 minu­te opreşti focul, iar când s-a răcit amestecul, adaugi oul şi 25 g de pesmet. Rumeneşti făina în unt, stingi cu lapte şi, după primul clocot, adaugi ouăle, sare şi nucşoară.

Ungi o formă cu unt şi tapetezi cu pesmet, aşezi jumătate din macaroanele fierte, apoi carnea, o porţie din sos şi parmezan. Pui restul de macaroa­ne, sos şi parmezan. Coci la cuptor 30 de minute.

Macaroane cu carne tocata de vita

Macaroane cu carne tocata de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.