Macaroane cu legume si carne de porc

Printeaza

Macaroane cu legume si carne de porcMacaroane cu legume si carne de porc din: carne, macaroane, morcovi, telina, patrunjel, cartofi, ceapa, dafin, piper, sare.

Ingrediente:

  • 500 g carne
  • 500 g macaroane
  • 2 mor­covi
  • 1 ţelină
  • 2 ră­dăcini de pătrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă mare
  • 5-6 foi de dafin
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli toate legumele şi le pui la fiert într-o oală mare cu carnea, frunzele de dafin şi câteva boabe de piper. Când sunt fierte, scoţi legumele şi carnea pe care o tai felii. Zeama rămasă o strecori într-un vas şi o sărezi după gust.

Fierbi apoi din nou, dar numai pentru 10 minute, legumele cu carnea şi 1 cană din zeama sărată. Pui să fiarbă şi macaroanele în apă cu foarte puţină sare şi când sunt gata le strecori şi le aduci la masă pe un platou cu legumele şi carnea fiartă.

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.