Macaroane cu legume

Printeaza

O reteta de macaroane cu legume din: ulei, macaroane, sare, mazare, rosii, praz, mozzarella, smantana, porumb si piper.

Ingrediente:Macaroane cu legume

  • 1 lingura ulei
  • 125 g macaroane (melcisori)
  • sare
  • 200 g mazare congelata
  • 200 g rosii foarte mici
  • 3 bulbi de praz
  • 125 g Mozzarella
  • 150 g smantana groasa amestecata cu verdeturi tocate marunt (patrunjel, marar
  • 1 conserva de porumb boabe
  • piper

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 220C si se unge cu ulei o forma mare de budinca. Se fierb macaroanele 3 minute in apa cu sare, se adauga mazarea congelata si se lasa sa fiarba impreuna cu pastele pana ce acestea sunt al dente.

Rosiile spalate se taie in doua, bulbii de praz curatati se taie rondele, iar Mozzarella felii subtiri.

Se scurg macaroanele si mazarea si se amesteca imediat cu smantana. Se adauga rosiile, prazul si boabele de porumb (scurse), se gusta de sare si piper si se toarna compozitia in forma.

Deasupra se asaza feliile de Mozzarella si se baga la cuptor.

Se lasa budinca circa 5 minute sa se rumeneasca putin si se serveste fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.