Macaroane cu peste afumat

Printeaza

Macaroane cu peste afumat din: macaroane, peste, margarina, castraveti, ceapa, maioneza, marar, piper si sare.

Ingrediente:Macaroane cu peste afumat

  • 200 g macaroane scurte
  • 1 macrou afumat
  • 2 linguri margarină
  • 2 castraveţi acri
  • 1 ceapă
  • 100 g maioneză
  • 1 legătură mărar
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 cas­travete proaspăt mai mic
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele în apă cu sare, fără să le laşi să se înmoaie. Faci maioneză dintr-un gălbenuş fiert şi unul nefiert, 1 lingură de muştar şi 10 linguri ulei.

Scoţi fileurile de la peşte şi le tai bucăţi potrivi­te. Strecori pastele fierte, le clăteşti cu apă rece şi le căleşti 3-5 minute în margarină. Tai castraveţii muraţi în rondele subţiri şi păstrezi 3-4 linguri de saramură. Cureţi ceapa şi o tai mărunt.

Amesteci castraveţii, maioneza, ceapa, mărarul tăiat mărunt şi saramura de castraveţi. Sărezi şi piperezi după gust.

Torni amestecul peste macaroane şi le laşi o oră să se pătrundă. Cureţi de coajă castravetele crud, îl tai în cubuleţe şi îl adaugi peste salată, iar deasupra salatei pui bucăţelele de peşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.