Macaroane cu sos de carne
PrinteazaMacaroane cu sos de carne din: macaroane, carne de porc, ceapa, ulei de masline, pasta de tomate, sare, piper, cimbru, oregano.
- 1 pachet cu macaroane
- 500 g carne de porc tocată
- 2 cepe
- 1 ceşcuţă cu ulei de măsline
- 1 lingură cu pastă de tomate
- sare
- piper
- cimbru
- oregano
Mod de preparare:
Fierbe macaroanele în apă cu un praf de sare. Separat, căleşte ceapa. Stinge cu apă şi condimentează cu sare, piper, cimbru şi oregano.
Adaugă apoi carnea tocată şi, după 15 minute, pune şi pasta de tomate. Dacă mai este nevoie, completează cu apă.
Lasă să fiarbă la foc mic. Serveşte macaroanele, scurse bine, cu bucăţelele de carne.
Macaroane cu sos de carne
Pofta buna!