Macaroane la cuptor (gratinate)

Printeaza

 Macaroane la cuptor (gratinate)

Ingrediente:

  • 500 g macaroane
  • 100 g unt
  • 100 g caşcaval sau parmezan
  • 10 linguri sos alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Macaroane la cuptor (gratinate): Peste macaroanele fierte punem unt, caşcaval ras şi sos alb. Le aşezăm într-un vas de metal şi presărăm pe deasupra caşcaval.

Stropim cu unt şi le punem pen­tru cîteva minute în cuptor ca să se aco­pere de o coajă rumenă. Servim cu un sos de roşii.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Sunt fana macaroane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.