Macaroane gratinate cu ciuperci

Printeaza

Macaroane gratinate cu ciuperci din: macaroane, ceapa, ciuperci, lapte, oua, smantana de soia, parmezan, nucsoara, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g macaroane integrale
  • 1 ceapă
  • 500 g ciuperci albe
  • 100 ml lapte semidegresat
  • 3 ouă
  • 200 ml smântână de soia
  • 40 g parmezan
  • 1/2 linguriţă nucşoară
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Macaroane gratinate cu ciuperci:

Fierbeţi pastele al dente (aproximativ 10-15 minute, în apă clocotită sărată). Scurgeţi.

Indepărtaţi baza piciorului ciupercilor. Spălaţi ciupercile, tăiaţi-le lamele. Curăţaţi şi tăiaţi fin ceapa. Rumeniţi ceapa şi ciupercile în uleiul cald.

Incălziţi cuptorul la termostat 7 (210 grade C), în poziţia „gril“. Bateţi ouăle cu smântână, laptele, nucşoara, ciupercile şi pastele.

Turnaţi într-o tavă, presăraţi parmezan şi lăsaţi la gratinat 15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.