Macaroane gratinate

Printeaza

 Macaroane gratinate

Ingrediente:

  • 350 g macaroane
  • 1 lingură făină
  • sare
  • 1 1/2 pahar lapte
  • 3 linguri smîn­tînă
  • 100 g caşcaval sau parmezan
  • 150 g unt sau margarină

 

Mod de preparare:

Macaroane gratinate: Macaroanele cu ouă se fierb în apă clocotită cu sare, 12-14 minute (macaroanele fără ouă 7-8 minute).

Se clătesc cu apă fierbinte, se strecoară şi se amestecă cu sos alb din 80 g unt, lapte, smîntînă, făină, sare şi 50 g caş­caval ras şi se fierb 2-3 minute.

Se pun într-un vas de gratinat uns cu unt, se presară caşcavalul ras rămas, unt topit şi se dau la cuptor să se gratineze.

La fel se procedează şi cu celelalte paste făinoase.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • macaroane gratinate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.