Macaroane cu legume si telemea

Printeaza

Macaroane cu legume si telemea din: macaroane, ardei gras, morcovi, ceapa, telemea, masline, sare, ulei, piper.

 

Ingrediente:

  • 250 g macaroane
  • 1 ardei gras verde
  • 2 morcovi fierti si taiati
  • 1 ceapa
  • 100 g telemea rasa
  • 50 g masline
  • sare
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le dai deo-parte şi păstrezi o cană cu apa în care au fiert.

Separat, căleşti ceapa tocată julien. Adaugi morcovii şi ardeiul tăiat bucăţi şi ţii pe foc să se călească, apoi adaugi macaroanele şi torni puţin din apa în care au fiert, potriveşti de sare şi piper.

Laşi câteva minute să se combine aro-mele şi dai tigaia deoparte.

Serveşti macaroanele cu telemea rasă şi măsline tăiate mărunt.

După gust, poţi să pui pătrunjel sau coriandru.

Macaroane cu legume si telemea

Macaroane_cu_legume_si_telemea

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.