Macaroane cu legume si telemea
PrinteazaMacaroane cu legume si telemea din: macaroane, ardei gras, morcovi, ceapa, telemea, masline, sare, ulei, piper.
Ingrediente:
- 250 g macaroane
- 1 ardei gras verde
- 2 morcovi fierti si taiati
- 1 ceapa
- 100 g telemea rasa
- 50 g masline
- sare
- ulei
- piper
Mod de preparare:
Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le dai deo-parte şi păstrezi o cană cu apa în care au fiert.
Separat, căleşti ceapa tocată julien. Adaugi morcovii şi ardeiul tăiat bucăţi şi ţii pe foc să se călească, apoi adaugi macaroanele şi torni puţin din apa în care au fiert, potriveşti de sare şi piper.
Laşi câteva minute să se combine aro-mele şi dai tigaia deoparte.
Serveşti macaroanele cu telemea rasă şi măsline tăiate mărunt.
După gust, poţi să pui pătrunjel sau coriandru.
Macaroane cu legume si telemea
Pofta buna!