Macaroane cu linte

Printeaza

Macaroane cu linte

Ingrediente:

  • 300 g macaroane late
  • 100 g linte roşie
  • 200 ml supă de legume
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g soia granule
  • 3-4 roşii
  • 100 g porumb din conservă
  • sare
  • oregano
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Macaroane cu linte: Lintea roşie se fierbe în supa de legume aproximativ 7 minute. Ceapa şi usturoiul se mărunţesc şi se înăbuşă cu apă şi ulei, se adaugă soia granule şi se înmoaie bine. Se încorporează cu lintea şi se condimentează cu vegeta şi oregano.

Roşiile se decojesc, se taie cubuleţe, porumbul se clăteşte şi se adaugă în mâncarea de linte. Se fierb înăbuşit 15 minute.

Macaroanele late se fierb, se clătesc şi se servesc cu sosul de linte şi soia granule. Se aşază într-un castron pe margini macaroanele, iar în mijloc sosul şi se ornează cu verdeaţă. Se servesc calde.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.