Macaroane cu linte
PrinteazaMacaroane cu linte
Ingrediente:
- 300 g macaroane late
- 100 g linte roşie
- 200 ml supă de legume
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 100 g soia granule
- 3-4 roşii
- 100 g porumb din conservă
- sare
- oregano
- 3 linguri ulei
Mod de preparare:
Macaroane cu linte: Lintea roşie se fierbe în supa de legume aproximativ 7 minute. Ceapa şi usturoiul se mărunţesc şi se înăbuşă cu apă şi ulei, se adaugă soia granule şi se înmoaie bine. Se încorporează cu lintea şi se condimentează cu vegeta şi oregano.
Roşiile se decojesc, se taie cubuleţe, porumbul se clăteşte şi se adaugă în mâncarea de linte. Se fierb înăbuşit 15 minute.
Macaroanele late se fierb, se clătesc şi se servesc cu sosul de linte şi soia granule. Se aşază într-un castron pe margini macaroanele, iar în mijloc sosul şi se ornează cu verdeaţă. Se servesc calde.
Poftă bună!