Macaroane cu migdale, vanilie si portocale

Printeaza

Macaroane cu migdale, vanilie si portocale din: migdale, nuci caju, muguri de pin, sare, suc de portocale, vanilie, ulei de nucă de cocos lichid, nucă de cocos deshidratată.

 

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de migdale
  • 1/2 ceaşcă de nuci caju
  • 1/2 ceaşcă de muguri de pin
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1/4 ceaşcă de suc de portocale
  • 1 linguriţă de vanilie
  • 1/2 ceaşcă de ulei de nucă de cocos lichid
  • 2 ceşti de nucă de cocos deshidratată

 

 

Mod de preparare:

Tocaţi migdalele bucăţele. Puneţi-le deoparte.

Intr-un mixer, procesaţi nucile caju, nucile de pin şi sarea, până se omogenizează.

Adăugaţi sucul de portocale şi vanilia.

Treptat, turnaţi înăuntru uleiul de nucă de cocos to­pit, pe măsură ce compoziţia se omogenizează, până când aceasta dobândeşte consistenţa untului de migale sau a untului de arahide grunjos.

Turnaţi în aluat nuca de cocos deshidratată şi migdalele tocate, şi amestecaţi bine;

Modelaţi aluatul sub formă de macaroane.

Serviţi macaroa­nele aşa cum sunt, sau deshidrataţi-le la 63.grade C, timp de trei ore.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.