Macaroane cu migdale, vanilie si portocale
PrinteazaMacaroane cu migdale, vanilie si portocale din: migdale, nuci caju, muguri de pin, sare, suc de portocale, vanilie, ulei de nucă de cocos lichid, nucă de cocos deshidratată.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de migdale
- 1/2 ceaşcă de nuci caju
- 1/2 ceaşcă de muguri de pin
- 1/2 linguriţă de sare
- 1/4 ceaşcă de suc de portocale
- 1 linguriţă de vanilie
- 1/2 ceaşcă de ulei de nucă de cocos lichid
- 2 ceşti de nucă de cocos deshidratată
Mod de preparare:
Tocaţi migdalele bucăţele. Puneţi-le deoparte.
Intr-un mixer, procesaţi nucile caju, nucile de pin şi sarea, până se omogenizează.
Adăugaţi sucul de portocale şi vanilia.
Treptat, turnaţi înăuntru uleiul de nucă de cocos topit, pe măsură ce compoziţia se omogenizează, până când aceasta dobândeşte consistenţa untului de migale sau a untului de arahide grunjos.
Turnaţi în aluat nuca de cocos deshidratată şi migdalele tocate, şi amestecaţi bine;
Modelaţi aluatul sub formă de macaroane.
Serviţi macaroanele aşa cum sunt, sau deshidrataţi-le la 63.grade C, timp de trei ore.
Pofta buna!