Macaroane milaneze cu cascaval
PrinteazaMacaroane milaneze cu cascaval din: macaroane, sunca, limba, ciuperci, cascaval, unt, sare.
Ingrediente:
- 500 g macaroane
- 100 g şuncă
- 100 g limbă
- 100 g ciuperci
- 150 g caşcaval
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare Macaroane milaneze cu cascaval:
Pui macaroanele în apă clocotită şi le laşi să fiarbă conform instrucţiunilor de pe pachet. Adaugi la fiert şl un praf de sare.
Când sunt fierte, scurgi macaroanele şi le treci prin jet de apă rece. Cureţi ciupercile de pieliţe, le speli şi le tai feliuţe, apoi le înăbuşi în unt fierbinte.
Fierbi limba şi o cureţi. Apoi o tai fâşii subţiri ca tăiţeii. La fel procedezi şi cu şunca fiartă.
Macaroanele, bine scurse le amesteci cu şunca, limba şi ciupercile, le aşezi într-un vas incasabil, torni unt deasupra, presari caşcaval ras şi dai la cuptor pentru 15 minute.
Pofta buna!