Macaroane picante
PrinteazaMacaroane picante din: macaroane, carne tocata, ceapa, verdeata, sare, piper, bulion, unt, cascaval ras, unt sau untura.
- 350 g macaroane
- 350 g carne tocată
- o ceapă
- verdeaţă
- sare
- piper
- o lingură bulion
- 100 gunt
- 200 g caşcaval ras
- o lingură unt sau untură
Mod de preparare:
Se fierb macaroanele 20 de minute, în apă clocotindă cu sare, la foc mic şi se scurg bine. Se căleşte carnea împreună cu ceapa tocată, verdeaţa tocată, sare, piper şi se amestecă; se rumeneşte până a scăzut toată zeama.
Se adaugă bulion şi puţină apă fierbinte. Se lasă să mai fiarbă 15 minute până se leagă frumos. Intr-o tigaie unsă cu unt se amestecă macaroanele cu carnea şi se dau la cuptor 20 de minute. Apoi se răstoarnă pe o farfurie, se presară deasupra caşcaval ras şi se servesc.
Pofta buna!