Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre
PrinteazaMacaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre din: margarina, ficat de pasare, unt, pasta de rosii, morcovi, telina, ceapa, cascaval, zahar si sare.
- 400 g margarina
- 250 g ficat de pasare
- 100 g unt
- 75 g pasta de rosii
- 75 g morcovi
- 25 g telina
- 25 g ceapa
- 100 g cascaval
- 25 g zahar
- sare
Mod de preparare:
Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe pachet. Ficăţeii de pasăre îi tai bucăţi şi îi prăjeşti în puţin unt cu jumătate din cantitatea de ceapă. în cealaltă cantitate de unt căleşti ceapa rămasă, morcovii şi ţelina tăiate bucăţi mici.
Când s-au rumenit, stingi cu bulion şi apă şi laşi să fiarbă. Strecori prin sită, pui sare şi zahăr şi mai dai puţin la fiert. Macaroanelor scurse de apă le adaugi ficăţeii, sosul fierbinte, iar deasupra razi caşcaval.
Pofta buna!