Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre

Printeaza

Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre din: margarina, ficat de pasare, unt, pasta de rosii, morcovi, telina, ceapa, cascaval, zahar si sare.

Ingrediente:

  • 400 g margarina
  • 250 g ficat de pasare
  • 100 g unt
  • 75 g pasta de rosii
  • 75 g morcovi
  • 25 g telina
  • 25 g ceapa
  • 100 g cascaval
  • 25 g zahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Macaroane cu sos tomat şi ficăţei de pasăre: Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe pa­chet. Ficăţeii de pasăre îi tai bucăţi şi îi prăjeşti în puţin unt cu jumătate din can­titatea de ceapă. în cealaltă cantitate de unt căleşti ceapa rămasă, morcovii şi ţelina tăiate bucăţi mici.

Când s-au rumenit, stingi cu bulion şi apă şi laşi să fiarbă. Strecori prin sită, pui sare şi zahăr şi mai dai puţin la fiert. Ma­caroanelor scurse de apă le adaugi ficăţeii, sosul fierbinte, iar deasupra razi caşcaval.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.