Macaroane cu sunca sau ciuperci

Printeaza

Macaroane cu sunca sau ciuperci din: macaroane, unt, sunca sau ciuperci, cascaval, oua.

Ingrediente:Macaroane cu sunca sau ciuperci

  • 500 g macaroane
  • 3 linguri unt
  • 200 g şuncă sau ciuperci
  • 200 g caşcaval ras
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele 20 de minute, în apă multă, clo-cotindă, cu puţină sare, la foc mic. Se scurg imediat şi se limpezesc cu apă fierbinte. Se pun într-o cratiţă unsă cu unt şi se amestecă bine cu unt,, caşcaval ras; şuncă tocată (sau ciuperci înăbuşite în unt) şi cu gălbenuşurile. Apoi se bat şi albuşurile spumă şi se toarnă peste macaroane. Se pun într-un vas Jena uns cu unt şi se dau la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.