Macaroane cu verdeturi
PrinteazaMacaroane cu verdeturi din: macaroane, unt, rosii, smantana, nucsoara, patrunjel, cascaval, busuioc, sare si piper.
Ingrediente:
- 250 g macaroane
- 50 g unt
- 300 g roşii
- 300 g smântână
- nucşoară
- pătrunjel verde
- caşcaval ras
- frunze proaspete de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un litru şi jumătate de apă clocotită şi puţin sărată, fierbeţi pastele, timp de 8-12 minute.
Turnaţi-le apoi într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să se scurgă.
Opăriţi roşiile câteva secunde, curăţaţi-le de coajă şi de seminţe, după care tăiaţi-le în cuburi mici.
Topiţi după aceea 40 g unt, cu care căliţi pastele fierte.
Adăugaţi peste macaroane roşiile, smântână, înfierbântaţi bine amestecul.
Puneţi piper, sare şi nucşoară rasă.
La masă, adăugaţi după dorinţă caşcaval ras, pătrunjel verde şi frunze de busuioc.
Macaroane cu verdeturi
Pofta buna!