Macaroane cu verdeturi

Printeaza

Macaroane cu verdeturi din: macaroane, unt, rosii, smantana, nucsoara, patrunjel, cascaval, busuioc, sare si piper.

Macaroane_cu_broccoli_cascaval_si_verdeata

 

Ingrediente:

  • 250 g macaroane
  • 50 g unt
  • 300 g roşii
  • 300 g smântână
  • nucşoară
  • pătrunjel verde
  • caşcaval ras
  • frunze proaspete de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un litru şi jumătate de apă clocotită şi puţin sărată, fierbeţi pastele, timp de 8-12 minute.

Turnaţi-le apoi într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să se scurgă.

Opăriţi roşiile câteva secunde, curăţaţi-le de coajă şi de seminţe, după care tăiaţi-le în cuburi mici.

Topiţi după aceea 40 g unt, cu care căliţi pastele fierte.

Adăugaţi peste macaroane roşiile, smântână, înfierbântaţi bine amestecul.

Puneţi piper, sare şi nucşoară rasă.

La masă, adăugaţi după dorinţă caşcaval ras, pătrunjel verde şi frunze de busuioc.

 

 

Macaroane cu verdeturi

Macaroane_cu_broccoli_cascaval_si_verdeata

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.