Macarons cu cocos

Printeaza

Macarons cu cocos din: oua, zahar, nuca de cocos, migdale, vanilie.

Ingrediente:Macarons cu cocos

  • oua
  • sare
  • 8 linguri zahăr
  • 460 g nucă de cocos
  • 160 g migdale măcinate
  • 8 plicuri zahăr vanilat
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Se mixează 4 albuşuri cu sare, se adaugă 8 linguri zahăr şi se mixează în continuare. Se înglobează 460 g nucă de cocos şi se amestecă uşor. Se aşază deasupra 160 g migdale măcinate, 8 plicuri zahăr vanilat Bourbon şi miezul de la 2 păstăi de vanilie.

Se amestecă, se fac biluţe, se aplatizează, se decorează cu migdale şi se pun într-o tavă cu hârtie de copt; se coc 8-10 minute, la cuptorul încins la 180°C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.