Macarons din faina de migdale

Printeaza

Macarons din faina de migdale din: faina de migdale, zahar, albusuri, colorant, gem.

Ingrediente:Macarons din faina de migdale

  • 100 g făină de migdale
  • 180 g + 35 g zahăr pudră
  • 100 g albuşuri
  • colorant alimentar (facultativ)
  • gem de caise

 

Mod de preparare:

Amestecă 180 g de zahăr pudră cu făina de migdale. Bate la mixer albuşurile până obţii o spumă.

Adaugă treptat cele 35 g de zahăr şi continuă să baţi până ce bezeaua devine fermă. Apoi, în trei etape, adaugă peste bezea amestecul de zahăr şi făină. Acum poţi adăuga colorant alimentar.

Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Transferă compoziţia într-un poş şi modelează grămăjoare în tavă. Scutură uşor tava să iasă bulele şi lasă macarons la temperatura camerei 45 de minute.

Coace prăjiturelele 14-16 minute, în cuptorul preîncălzit. Pune între ele gem de caise.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.