Macrou afumat cu ardei copti
PrinteazaMacrou afumat cu ardei copti din: macrou, ceapa, ciuperci, ardei, bulion, piper, sare, ulei, usturoi, busuioc, marar.
- 500 g macrou afumat
- 2 legături ceapă verde
- 1 cutie ciuperci
- 5 ardei copţi
- 3 linguri bulion
- piper boabe
- sare
- ulei
- 1 căţel de usturoi
- 2 frunze de busuioc
- mărar
Mod de preparare:
Se curăţă macroul de oase şi se taie bucăţele.
Separat, se prepară un sos din cele două legături de ceapă verde tocate mărunt, peste care se adaugă ardeii copţi, tăiaţi bucăţele, piperul boabe, sare şi ciupercile din conservă.
Se călesc toate în ulei, la care se adaugă bulionul. Se stinge cu un pahar cu apă. Se mai lasă puţin la fiert, apoi se adaugă macroul.
Macrou afumat cu ardei copti
Pofta buna!