Macrou afumat cu legume
PrinteazaMacrou afumat cu legume din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel, dafin.
Ingrediente:
- 1 batog de macrou afumat
- 3-4 roşii cherry
- 500 g ciuperci champignon
- 1 vânătă
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 2 linguri pastă de tomate
- piper
- dafin
- lămâie
Mod de preparare:
Macrou afumat cu legume: Intr-o tigaie se călesc în ulei ciupercile tăiate feliuţe, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, după care se adaugă o căniţă de apă, pastă de tomate, condimentele şi se lasă la fiert până iese uleiul deasupra.
Separat, se taie batogul de peşte şi se amestecă cu roşii cherry tăiate cubuleţe, după care se condimentează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi piper.
Se montează preparatul folosind un inel rotund, în care se pune prima dată zacuscă de ciuperci şi apoi batogul de peşte.
Pofta buna!