Macrou afumat cu legume

Printeaza

Macrou afumat cu legume din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel, dafin.

Ingrediente:

  • 1 batog de macrou afumat
  • 3-4 roşii cherry
  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 vânătă
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri pastă de tomate
  • piper
  • dafin
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Macrou afumat cu legume: Intr-o tigaie se călesc în ulei ciupercile tăiate feliuţe, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, după care se adaugă o căniţă de apă, pastă de tomate, condimentele şi se lasă la fiert până iese uleiul deasupra.

Separat, se taie batogul de peşte şi se amestecă cu roşii cherry tăiate cubuleţe, după care se condimentează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi piper.

Se montează preparatul folosind un inel rotund, în care se pune prima dată zacuscă de ciuperci şi apoi batogul de peşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.