Macrou afumat cu maioneza
PrinteazaMacrou afumat cu maioneza
Ingrediente:
- 1 macrou afumat
- 500g cartofi fierţi în coajă
- 1 ou
- 250g maioneză
- 2 linguriţe usturoi pisat
- 1 linguriţă miere
- 8-10 măsline
- 1 leg. pătrunjel verde sau mărar tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Macrou afumat cu maioneza: Peştele se desface în şuviţe sau în cubuleţe, cartofii se taie în cubuleţe, maioneza se face dintr-un gălbenuş crud, 1 lingură de muştar, 1 cartof fiert dat prin răzătoarea mică 100-150ml ulei şi usturoiul pisat.
Apoi se toarnă peste cartofi şi peste peştele mărunţit şi se amestecă uşor.
Se ornează cu măsline, frunze de pătrunjel, sau mărar tocat mărunt.
Pofta buna!