Macrou afumat cu maioneza

Printeaza

Macrou afumat cu maioneza

Ingrediente:

  • 1 macrou afumat
  • 500g cartofi fierţi în coajă
  • 1 ou
  • 250g maio­neză
  • 2 linguriţe usturoi pisat
  • 1 linguriţă miere
  • 8-10 măsline
  • 1 leg. pătrunjel verde sau mărar to­cat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Macrou afumat cu maioneza: Peştele se desface în şuviţe sau în cubuleţe, cartofii se taie în cubuleţe, maio­neza se face dintr-un gălbenuş crud, 1 lingură de muştar, 1 cartof fiert dat prin răzătoarea mică 100-150ml ulei şi usturoiul pi­sat.

Apoi se toarnă peste cartofi şi peste peştele mărunţit şi se amestecă uşor.

Se ornează cu măsline, frunze de pătrunjel, sau mărar tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.