Macrou cu portocala din: macrou, lamaie, portocala, ulei, sare, piper, rozmarin, dafin, marar, patrunjel. Ingrediente: 3 macrouri 1 lămâie 1 portocală ulei de măsline sare rozmarin piper mozaic 3 foi de dafin câteva fire de mărar şi pătrunjel Mod de preparare: Se spală şi se curăţă peştele, se taie file şi se dezosează. Se […]
Macrou aromat cu cimbru
PrinteazaMacrou aromat cu cimbru din: macrou, ceapa, margarina, cimbru, sare, piper.
Carnea de macrou este extrem de nutritivă. Este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate, acizi grași omega-3 (inclusiv EPA și DHA), vitamine (cum ar fi vitamina D și vitamina B12) și minerale (cum ar fi seleniu și iod). Consumul de macrou poate contribui la promovarea sănătății inimii, îmbunătățirea funcției cognitive și a sistemului imunitar.
- 3 bucăţi de macrou cu icre
- 1 ceapă
- 1 lingură cu margarină
- cimbru
- 1/2 roşie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă peştele de intestine şi spală bine interiorul şi exteriorul. Despică pe jumătate până aproape de coadă şi apasă uşor ca să se desfacă.
Presară cimbru, piper şi sare, umple peştii cu ceapă tocată mărunt, bucăţele de margarină şi icre. Unge o tavă cu unt, bagă peştii la cuptor cu partea umplută în sus şi lasă până se rumenesc.
Din când în când, toarnă deasupra, cu lingura, din untul topit în tavă. Spre sfârşit, adaugă şi roşia tocată mărunt.
Pofta buna!
poate iti place si:
Macrou cu sos de hrean
Macrou cu sos de hrean din: macrou, usturoi, lamaie, sare, piper, vin, unt, faina, smantana, hrean, supa de legume, zahar. Ingrediente: 2 macrouri mari 3 căţei de usturoi 3 linguri ulei zeama de la 1/2 lămâie sare şi piper măcinat 150 ml vin alb sec Pentru sos: 30 g unt 2 linguri făină 100 g […]