Macrou cu branza si masline

Printeaza

Macrou cu branza si masline: Incinge cuptorul la 200°C. Amestecă 3 bulbi de fenicul, feliaţi subţire, cu 2 linguriţe de harissa (pastă de ardei iute) şi 2 linguriţe ulei de măsline.

Aranjează feliile într-o tavă, asezonează-le şi dă tava la cuptor 20 de minute, până când feniculul începe să se caramelizeze.

Pune deasupra 4 fileuri de macrou, cu pielea în sus, şi presară 1 mână mare de măsline negre.

Cu ajutorul unei pensule, unge pielea peştelui cu puţină harissa şi cu ulei de măsline. Asezonează bine.

Lasă tava la cuptor încă 10-12 minute, apoi presară 100g de brânză feta fărâmiţată şi serveşte.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.