Macrou cu caşcaval la cuptor

Printeaza

Macrou cu caşcaval la cuptor

Ingrediente:Macrou cu caşcaval la cuptor

  • 4 bucăţi macrou
  • 250g caşcaval
  • 2 linguri pesmet
  • 50ml ulei
  • 1 lămâie
  • 150g măsline fără sâmburi
  • 1 leg. pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele şi se condi­mentează. Se prăjeşte în ulei, la foc mic, circa 10 minute, întorcându-1 pe toate părţile.

Se pune apoi într-o tavă, se stropeşte cu zeamă de lămâie, se presară cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi cu măslinele tăiate în rondele.

Se adaugă jumătate din cantitatea de pătrunjel tocat mărunt şi pes­metul. Se pune tava în cuptorul încins şi se coace peştele până când acesta este bine făcut, caşcavalul s-a topit şi s-a rume­nit puţin pe deasupra .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.