Macrou cu caşcaval la cuptor
PrinteazaMacrou cu caşcaval la cuptor
- 4 bucăţi macrou
- 250g caşcaval
- 2 linguri pesmet
- 50ml ulei
- 1 lămâie
- 150g măsline fără sâmburi
- 1 leg. pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă peştele şi se condimentează. Se prăjeşte în ulei, la foc mic, circa 10 minute, întorcându-1 pe toate părţile.
Se pune apoi într-o tavă, se stropeşte cu zeamă de lămâie, se presară cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi cu măslinele tăiate în rondele.
Se adaugă jumătate din cantitatea de pătrunjel tocat mărunt şi pesmetul. Se pune tava în cuptorul încins şi se coace peştele până când acesta este bine făcut, caşcavalul s-a topit şi s-a rumenit puţin pe deasupra .
Pofta buna!