Macrou cu ceapă roşie si sos de muştar
PrinteazaMacrou cu ceapă roşie si sos de muştar din: macrou, ulei, lamaie, coriandru, mustar, vin alb, sare si piper.
- 4 bucati macrou (circa 300g/buz)
- 4-5 linguri ulei
- 1 lamaie
- 1 lingurita rasa pudra de coriandru
- 200 g mustar
- 250 ml vin alb sec
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi peştele, spălaţi-l şi scurgeţi-l de apă. Presă-raţi-l cu sare şi piper şi prăjiţi-l în ulei, la foc mic, până ce se rumeneşte bine pe toate părţile. Adăugaţi ceapa roşie, apoi după 2-3 minute puneţi muştarul, vinul, zeama stoarsă de lămâie şi pudra de coriandru.
Acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 10 minute. Serviţi câte un macrou la porţie, peste care puneţi sosul de muştar şi ceapă roşie.
Macrou cu ceapă roşie si sos de muştar
Pofta buna!