Macrou cu mujdei de usturoi si roşii coapte

Printeaza

Macrou cu mujdei de usturoi si roşii coapte

Ingrediente:Macrou cu mujdei de usturoi si roşii coapte

  • 1 kg macrou congelat
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 kg roşii
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Decongelezi peştele, îl cureţi, îl speli, îl sărezi şi îl prăjeşti în ulei încins. Pui pe o tavă pui o folie de alu­miniu, presari sare şi coci roşiile.

Când sunt gata, le cureţi de pieliţe şi le pasezi printr-o strecurătoare mare. Sucul obţinut îl amesteci cu mujdeiul, potriveşti de sare şi îl torni peste peştele prăjit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.