Macrou cu portocala
PrinteazaMacrou cu portocala din: macrou, lamaie, portocala, ulei, sare, piper, rozmarin, dafin, marar, patrunjel.
- 3 macrouri
- 1 lămâie
- 1 portocală
- ulei de măsline
- sare
- rozmarin
- piper mozaic
- 3 foi de dafin
- câteva fire de mărar şi pătrunjel
Mod de preparare:
Se spală şi se curăţă peştele, se taie file şi se dezosează. Se unge fiecare bucată de peşte cu puţin ulei de măsline, apoi se condimentează astfel: câte o foaie de dafin, puţină sare şi rozmarin, piper mozaic proaspăt măcinat.
Se aşază în tavă, pe foaie de copt şi se coace la foc mediu 20 de minute. Se serveşte cu lămâie şi portocală, tăiate felii sau stoarse. Pentru decor se folosesc câteva fire de mărar şi pătrunjel.
Pofta buna!