Macrou cu portocala

Printeaza

Macrou cu portocala din: macrou, lamaie, portocala, ulei, sare, piper, rozmarin, dafin, marar, patrunjel.

Ingrediente:Macrou cu portocala

  • 3 macrouri
  • 1 lămâie
  • 1 portocală
  • ulei de măsline
  • sare
  • rozmarin
  • piper mozaic
  • 3 foi de dafin
  • câteva fire de mărar şi pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă peştele, se taie file şi se dezosează. Se unge fiecare bucată de peşte cu puţin ulei de măsline, apoi se condimentează astfel: câte o foaie de dafin, puţină sare şi rozmarin, piper mozaic proaspăt măcinat.

Se aşază în tavă, pe foaie de copt şi se coace la foc mediu 20 de minute. Se serveşte cu lămâie şi portocală, tăiate felii sau stoarse. Pentru decor se folosesc câteva fire de mărar şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.