Macrou cu salata de fasole

Printeaza

O reteta delicioasa de macrou cu salata de fasole din: fasole rosie, fasole fava, ardei capia, ceapa verde, macrou amrinat, rosii cherry, otet balsamic, sos de soia, ulei de masline, seminte de floarea soarelui, sare, piper, marar, patrunjel si lamaie.

Ingrediente:Macrou cu salata de fasole

  • 100 g fasole roşie boabe
  • 100 g fasole fava
  • doi ardei capia
  • o legătură ceapă verde
  • 500 g macrou marinat
  • 200 g roşii cherry
  • oţet balsamic
  • sos de soia
  • ulei de măsline
  • seminţe de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • mărar
  • pătrunjel
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Fasolea roşie şi fasolea fava se pun la înmuiat cu o seară înainte, se spală, se fierb în apă cu . sare, se clătesc cu apă rece şi se pun la răcit într-o strecurătoare. Ardeii capia se curăţă de seminţe şi vinişoare, se spală şi se taie cubuleţe.

Ceapa verde se curăţă, se spală, se taie rondele şi se pune într-un castron împreună cu ardeii şi cele două tipuri de fasole. Se adaugă roşiile cherry, mărar şi pătrunjel tocat, sosul de soia şi oţetul balsamic.

Se presară sare şi piper după gust, se adaugă uleiul de măsline, seminţele de floarea- soarelui şi macroul marinat tăiat în bucăţi mai mici.

Se amestecă cu grijă ca să nu se sfărâme ingredientele, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru minim 30 de minute. Dacă salata este prea dulce, se mai poate adăuga suc de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.