Macrou cu sos salsa
PrinteazaMacrou cu sos salsa din: ulei de masline, sos de soia, suc de lamaie verde, macrou, portocale, ceapa verde, ardei iute, patrunjel si ulei de susan.
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 lingurita sos de soia
- sucul de la 1⁄2 lamaie verde
- 6 fileuri de macrou congelat
pentru salsa:
- 3 portocale, rupte felii
- 4 cepe verzi, rondele
- 1 ardei iute verde, cu semintele scoase si tocat
- 1 lingurita patrunjel tocat
- 1 lingurita ulei de susan
Mod de preparare:
Amesteca uleiul, sosul de soia si zeama de lamaie, apoi unge macroul. Frige fileurile pe gratar, cu partea cu piele in jos, timp de cca 2 min, apoi intoarce-le si mai frige-le 1 min. Amesteca ingredientele de salsa si serveste sosul cu peste si sferturi de lamaie stoarse deasupra.
Macrou cu sos salsa
Pofta buna!
sotul meu e innebunit dupa sosul salsa, o sa iau si niste macrou
Sosul salsa face totul
as manca niste macrou cu sos salsa