Macrou cu struguri

Printeaza

Macrou cu struguri

Ingrediente:Macrou cu struguri

  • 4 macrouri
  • 1 ceapă potrivită
  • 500g struguri albi
  • 100 g miez de nucă
  • 2 linguri smântână
  • 50ml ulei
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală, se scurge de apă, se .şterge cu şerveţele şi se condimentează.

Se prăjeşte în ulei până se pătrunde bine şi se rumeneşte pe toate părţile, apoi se scoate pe o farfurie şi se păstrează aco­perit, la cald. In grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată mărunt.

Se adaugă mie­zul de nucă mărunţit, apoi după 3-4 mi­nute se adaugă boabele de stru­guri curăţate de pieliţă şi de sâmburi.

Se lasă să fiarbă 5-6 minute, după care se pune smântână, zea­ma de lămâie şi se potriveşte de sare şi piper.

Se pun bucăţile de peşte, se acoperă vasul cu un capac şi se lasă la foc mic încă 2-3 mi­nute.

Se serveşte macroul cu sosul din tigaie şi se ornează cu felii de lămâie şi cu frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.