Macrou cu vin alb

Printeaza

Macrou cu vin alb din: macrou, ulei, pasta de tomate, ardei gras, condimente, piper negru, foi de dafin, vin, ceapa, ardei, morcov.

Ingrediente:Macrou cu vin alb

  • 3 bucăţi macrou (fără cap şi tăiaţi în două)
  • 10 linguri ulei
  • pastă de tomate
  • un ardei gras tăiat solzişori
  • condimente
  • piper negru pisat
  • foi de dafin
  • un pahar cu vin alb
  • câteva legume pentru ornament: ceapă, ardei, morcov tăiat rondele

 

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă mai mare punem peştele la fiert împreună cu o cană cu apă şi uleiul. Nu fierbeţi mai mult de 20 minute, căci peştele se poate sfărâma. După ce a scăzut puţin apa, adău­găm pasta de tomate, condimentel, piperul, dafinul şi ardeiul gras.

Adăugăm şi vinul şi lăsăm să fiarbă totul ca să mai scadă sosul. Nu lăsaţi mult să fiarbă, căci mâncarea trebuie să aibă sos; lăsaţi numai cât să-şi ia toate ingredientele gustul. Totul durează 20 de minute!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.