Macrou cu zeama de lamaie

Printeaza

Macrou cu lamaie

Ingrediente:Macrou cu zeama de lamaie

  • 5 bucăţi de macrou
  • 4 linguri de ulei
  • 150 ml apă
  • sare
  • piper
  • delicat
  • zeama de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Macroul se curăţă, se spalăşi se sărează, apoi se stropeşte cu oţet, după care se lasă să stea timp de două ore şi se clăteşte la jet de apă.

După aceea, se stoarce cu şervet de hârtie sau tifon curat. Turnăm în tigaia teflon uleiul, apa, sarea, delicatul, piperul şi zeama de lămâie, iar atunci când clocoteşte, punem peştele şi îl lăsăm să fiarbă pe o parte, apoi întoarcem peştele şi îl lăsăm să fiarbă până scade apa.

La final, se serveşte cu cartofi natur şi lămâie sau mămăliguţă şi usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.