Așezați fileurile de macrou într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Stropiți peștele cu ulei de măsline, presărați usturoiul mărunțit, rozmarinul, sare și piper.
Așezați feliile de lămâie și roșie peste pește, apoi adăugați ceapa roșie.
Coaceți în cuptor timp de 20-25 de minute sau până când peștele este bine făcut.
Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean
Informații Nutriționale (per porție):
Calorii: 310 kcal
Carbohidrați: 6g
Proteine: 24g
Grăsimi: 22g
Această rețetă de macrou la cuptor în stil mediteranean este o alegere excelentă pentru o cină sănătoasă și rapidă. Macroul este bogat în Omega-3 și proteine, făcându-l un aliat perfect pentru o alimentație echilibrată.
Inspirată de bucatăria mediteraneană, această rețetă combină savoarea peștelui cu aromele proaspete ale legumelor și ierburilor. Perfect pentru o seară de vară, dar la fel de delicioasă oricând în cursul anului.
Macrou umplut la gratar din: macrou, patrunjel verde, lamaie, cimbru uscat, ulei, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: 4 macrouri 1 lămâie 1 legătură pătrunjel verde 3 linguri cimbru uscat 100 ml ulei 4 foi dafin sare piper Mod de preparare: Cureţi macroul, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi să se scurgă. […]
Macrou cu cimbru din: macrou, ceapa, margarina, cimbru, rosie, sare, piper. Ingrediente: 3 bucăţi de macrou cu icre 1 ceapă 1 lingură cu margarină cimbru 1/2 roşie sare piper Mod de preparare: Curăţă peştele de intestine şi spală bine interiorul şi exteriorul. Despică pe jumătate până aproape de coadă şi apasă uşor ca să […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.