Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean

Printeaza

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean din: fileuri de macrou, lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, rosie, ceapa rosie.

Ingrediente:

  • 2 fileuri de macrou (aprox. 200g fiecare)
  • 1 lămâie, feliată
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • 1 lingură de ulei de măsline extra virgin
  • 1 linguriță de rozmarin uscat
  • Sare și piper negru, după gust
  • 1 roșie medie, tăiată felii
  • 1/2 ceapă roșie, tăiată julien

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

Așezați fileurile de macrou într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

Stropiți peștele cu ulei de măsline, presărați usturoiul mărunțit, rozmarinul, sare și piper.

Așezați feliile de lămâie și roșie peste pește, apoi adăugați ceapa roșie.

Coaceți în cuptor timp de 20-25 de minute sau până când peștele este bine făcut.

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean

Informații Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 310 kcal
  • Carbohidrați: 6g
  • Proteine: 24g
  • Grăsimi: 22g

 

Această rețetă de macrou la cuptor în stil mediteranean este o alegere excelentă pentru o cină sănătoasă și rapidă. Macroul este bogat în Omega-3 și proteine, făcându-l un aliat perfect pentru o alimentație echilibrată.

Inspirată de bucatăria mediteraneană, această rețetă combină savoarea peștelui cu aromele proaspete ale legumelor și ierburilor. Perfect pentru o seară de vară, dar la fel de delicioasă oricând în cursul anului.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Macrou umplut la gratar

Macrou umplut la gratar

Macrou umplut la gratar din: macrou, patrunjel verde, lamaie, cimbru uscat, ulei, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: 4 macrouri 1 lămâie 1 legătură pătrunjel verde 3 linguri cimbru uscat 100 ml ulei 4 foi dafin sare piper   Mod de preparare: Cureţi macroul, îl speli, îl presari cu sare şi-l laşi să se scurgă. […]

 

Macrou cu cimbru

Macrou cu cimbru din: macrou, ceapa, margarina, cimbru, rosie, sare, piper. Ingrediente: 3 bucăţi de macrou cu icre 1 ceapă 1 lingură cu margarină cimbru 1/2 roşie sare piper   Mod de preparare: Curăţă peştele de intestine şi spală bine interiorul şi exteriorul. Despică pe jumătate până aproape de coadă şi apasă uşor ca să […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.