piept de pui, avocado, castraveti, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Aceasta reteta de salata de avocado cu pui si castraveti este o optiune sanatoasa si hranitoare, potrivita pentru cineva care doreste sa consume o masa echilibrata si plina de nutrienti. Avocado ofera grasimi sanatoase, iar pieptul […]
Macrou la cuptor umplut cu ceapa
PrinteazaMacrou la cuptor umplut cu ceapa din: cartofi, macrouri, hrean, ceapa rosie, zeama si coaja de lamaie, sfecla rosie, ulei de masline si ceapa verde.
Ingrediente:
- 500 g cartofi noi
- 4 macrouri mici, eviscerante
- 3 linguri hrean razuit sau sos de hrean
- 4 cepe rosii mari, taiate julien
- zeama si coaja razuita de la 1/2 lamaie
- 250 g sfecla rosie fiarta si taiata cuburi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 legatura ceapa verde, tocata
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 7/220 C. Fierbe cartofii în apă cu sare 15 minute, până când se pătrund. Scurge de lichid şi lasă să se răcească 10 minute.
Intre timp, aşază macroul în tava de copt tapetată cu hârtie de copt şi crestează din loc în loc.
Unge cu hrean şi umple cu ceapa. Stropeşte cu ulei şi presară jumatate din cantitatea de coajă de lămâie. D la cuptor 15 minute, până când se pătrunde.
Amestecă sfecla şi cartofii, adauga hreanul rămas şi coaja de lămaie şi uleiul de măsline. Adauga sare şi piper după gust şi, înainte de a servi, adaugă ceapa verde.
Macrou la cuptor umplut cu ceapa
Pofta buna!
Carpaccio de vită cu rucola și parmezan
carne de vita, rucola, parmezan, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, fulgi de ardei iute. Carpaccio este o mâncare originară din Italia, care impresionează prin eleganța și simplitatea sa. Ingrediente: 200g de carne de vită de calitate (file mignon sau chateaubriand) 50g de […]