Macrou la gratar cu salata picanta de piersici

Printeaza

O reteta de macrou la gratar cu salata picanta de piersici din: file de macrou, ulei de floarea soarelui, sos de soia, ghimbir, zeama de lamaie, usturoi, chilli, otet balsamic, salata chinezeasca, fasole verde, ceapa verde si piersici.

Ingrediente:

  • 450 g file de macrou
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri sos de soia
  • 25 g ghimbir, rauzit
  • 1 lingura miere
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 chilli, tocat
  • 2 linguri otet balsamic
  • 300 g salata chinezeasca, tocata
  • 200 g fasole verde, taiate
  • 4 fire ceapa verde, tocata
  • 2 piersici, taiate felii

 

Mod de preparare:

Incinge gratarul la maxim, tapeteaza o tava de copt cu hartie. Unge macroul cu ulei s frige 45 minute cu pielita in sus. Intoarce si frige 2 minute. COmbina sosul de soia, ghimbirul, mierea, usturoiul, chilli si otetul balsamic.

intre timp, opareste salata chinezeasca si fasolea verde 2 minute, scurge de lichid si clateste sub jet de apa rece si asaza pe platou de servit, presara vapa verde. Unge piersicile cu 2 linguri vinegreta si adauga pe platou.

Taie fileurile bucati si serveste-le stropite cu vinegreta preparata.

Macrou la gratar cu salata picanta de piersici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.