Macrou la gratar cu salata picanta de piersici
PrinteazaO reteta de macrou la gratar cu salata picanta de piersici din: file de macrou, ulei de floarea soarelui, sos de soia, ghimbir, zeama de lamaie, usturoi, chilli, otet balsamic, salata chinezeasca, fasole verde, ceapa verde si piersici.
- 450 g file de macrou
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 2 linguri sos de soia
- 25 g ghimbir, rauzit
- 1 lingura miere
- zeama de la 1 lamaie
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1 chilli, tocat
- 2 linguri otet balsamic
- 300 g salata chinezeasca, tocata
- 200 g fasole verde, taiate
- 4 fire ceapa verde, tocata
- 2 piersici, taiate felii
Mod de preparare:
Incinge gratarul la maxim, tapeteaza o tava de copt cu hartie. Unge macroul cu ulei s frige 45 minute cu pielita in sus. Intoarce si frige 2 minute. COmbina sosul de soia, ghimbirul, mierea, usturoiul, chilli si otetul balsamic.
intre timp, opareste salata chinezeasca si fasolea verde 2 minute, scurge de lichid si clateste sub jet de apa rece si asaza pe platou de servit, presara vapa verde. Unge piersicile cu 2 linguri vinegreta si adauga pe platou.
Taie fileurile bucati si serveste-le stropite cu vinegreta preparata.
Macrou la gratar cu salata picanta de piersici
Pofta buna!