din: pak choi, ulei de arahide, usturoi, ardei iute, sos de soia, otet, zahar, ulei de susan, sare, piper, seminte de susan, ceapa verde. Pak choi, cunoscut și sub numele de varză chinezească, este o legumă cruciferă plină de nutrienți și aromă, fiind […]
Macrou la gratar
PrinteazaMacrou la gratar
Ingrediente:
- macrou
- usturoi
- ulei, unt sau margarina
- codimente
- bulion sau ketchup
- ceapa
Macrou la gratar: curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codimente, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup si ceapa taiata marunt.
impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia. Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!
Ceai de Valeriană cu Scorțișoară
din: radacina de valeriana, scortisoara, apa, miere. Îmbinând proprietățile calmante ale valerianei cu aroma caldă și ușor dulceagă a scorțișoarei, acest ceai reprezintă băutura perfectă pentru relaxare după o zi lungă și agitată. Valeriana, cunoscută pentru efectele sale benefice asupra somnului și a stării de calm, în combinație cu scorțișoara, […]