Macrou gratinat cu gulii

Printeaza

O reteta delicioasa de macrou gratinat cu gulii din: file de macrou, gulii, ceapa rosie, ulei, morcovi, oua, smantana, cascaval, marar, sare si piper.

Ingrediente:Macrou gratinat cu gulii

  • 700 g file de macrou
  • 4 gulii
  • 1 ceapa rosie
  • 100 ml ulei
  • 4 morcovi
  • 2 oua
  • 50 g smantana
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Curatati fileul de pielite si oscioare, spalati-l si scurgeti-l de apa. Presarati-l cu sare si piper si stropiti-l cu zeama de lamaie.

Curatati guliile si morcovii de coaja si taiati-le in rondele cu grosimea de 5 mm si stropiti-le si pe acestea cu zeama de lamaie.

Puneti intr-o tava cu peretii mai inalti uleiul si jumatate din cantitatea de gulii si morcovi. Peste acestea puneti fileurile de peste iar peste ele puneti ceapa taiata marunt, guliile si morcovii ramasi.

Presarati cu sare si piper, dupa gust. Amestecati ouale cu smantana, mararul tocat marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Omogenizati bine si turnati amestecul uniform peste ingredientele din tava.

Puneti tava in cuptorul incins si lasati-o la foc potrivit, circa 45 de minute, sau pana cand legumele s-au rumenit uniform pe deasupra.

Macrou gratinat cu gulii

Macrou gratinat cu gulii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.