Macrou in sos tomat

Printeaza

Macrou in sos tomat din: macrou, ceapa, morcovi, otet, ulei, apa, foi de dafin, piper, sare, bulion.

Ingrediente:Macrou in sos tomat

  • 1 kg macrou
  • 4 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 100 ml oţet
  • 150 ml ulei
  • 150 ml apă
  • 2 foi dafin
  • piper boabe
  • 1 linguriţă sare
  • 3 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Taie peştele în 3-4 bucăţi, aşază-l într-o cratiţă (macroul să fie pus orizontal, până se acoperă fundul cratiţei), apoi adaugi alte ingrediente.

Pune condi­mentele, iar deasupra toarnă bulionul dizolvat cu un pic de apă. Acoperă cu un capac şi dă la foc mic, circa 2 ore. Cât timp fierbe, nu amesteca în cratiţă, pentru a nu strivi peştii!

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Iese delicios, din pacate mie mi s-a sfaramat pestele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.