Macrou la cuptor

Printeaza

Il tai pe lungime, îi scoţi şira spinării – aproape singurele oase, îl ungi cu ulei sau cu margarină, îi adaugi sare şi piper. Apoi pregăteşti grătarul: îl ungi cu slănină. Jarul nu trebuie să fie nici prea mult şi nici prea tare, pentru ca peştele să nu se ardă.

Aşază peştele mai întâi interiorul pe grătar şi după 5 minute întoarce-l. Fiind o carne uşoa­ră, pregătirea lui nu durează mai mult de 10-15 mi­nute. Serveşte-l cu lămâie şi pătrunjel.

Dacă îţi place ustu­roiul, nici puţin mujdei nu ar stri­ca. Peştele este delicios alături de cartofi natur cu mar­garină sau chiar un pilaf simplu.

Macrou la cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.