Macrou cu legume la cuptor

Printeaza

Macrou cu legume la cuptor din: macvrou, morcov, conopida, gulii, telina, cascaval, oua, unt, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 bucăţi macrou
  • 200g morcov
  • 200g conopidă
  • 200g gulii
  • 200g ţelină
  • 100g caşcaval
  • 4 ouă
  • 100g unt
  • l leg. pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Macrou cu legume la cuptor: Se curăţă peştele, se spală şi se taie în bucăţele de circa l cm. Se curăţă legumele, se spală şi se taie în cubuleţe potrivite, iar conopida se desface în bucheţe­le.

Se fierb legumele 3-4 minute în apă cu puţină sare, se scurg, apoi se călesc în unt 5-6 minute, la foc potrivit.

Se adaugă peştele şi se căleşte împreună cu legu­mele 5 minute. Se potriveşte de sare şi piper şi se pun legume­le împreună cu peştele într-un vas termorezistent.

Se toarnă peste acestea ouăle bine bătute, amestecate cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi cu pătrunjelul tocat mărunt.

Se pune vasul la cuptor, la foc po­trivit, pentru 30 de minute sau până când se rumeneşte deasu­pra.

Se serveşte preparatul cald, cu rondele de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet

Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet. Macroul este un pește marin aparținând familiei Scombridae, care include și alte specii cunoscute, cum ar fi tonul și bonito. Denumirea științifică a macroului comun este “Scomber scombrus“. Familia: Scombridae Genul: Scomber Specii: Scomber scombrus (macroul comun) Aspectul Fizic Caracteristic Macroul este cunoscut pentru corpul […]

Macrou Afumat cu Cartofi Dulci Copti

Macrou Afumat cu Cartofi Dulci Copti din: file de macrou, cartofi dulci, ulei de masline, sare, piper, mix de verdeturi proaspete. Această rețetă reprezintă o combinație sublimă între aroma bogată a macrului afumat și dulceața cartofilor dulci copti. Macroul afumat este așezat pe un pat de cartofi dulci coapti și servit cu o salată de […]

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean din: fileuri de macrou, lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, rosie, ceapa rosie. Ingrediente: 2 fileuri de macrou (aprox. 200g fiecare) 1 lămâie, feliată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 lingură de ulei de măsline extra virgin 1 linguriță de rozmarin uscat Sare și piper negru, după […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.